Creative writing
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pariu pe Prietenie 11 martie 2012 ora 18:00

In jos

Pariu pe Prietenie 11 martie 2012 ora 18:00 Empty Pariu pe Prietenie 11 martie 2012 ora 18:00

Mesaj  alexandervsalexander la data de Mar Mar 06, 2012 12:35 am


Cu cât ai mai mult spirit cu atât pasiunea pentru care trăieşti este mai mare. Şi mă refer la adevărata pasiune, restul sunt simple amestecuri care te induc în eroare şi care se sting imediat ce apar. De marile pasiuni trebuie să ne îngrijim să rămână în noi mereu active, pentru că doar ele ne pot oferi fericirea.

Scriitorii şi muzicienii sunt conduşi de pasiuni, iar efectul stării lor se concretizează în literatură şi în cântec. Dacă priveşti cu atenţie vei observa cât de aparte luminează pasiunile adolescenţei în ochii oamenilor maturi care recită, cântă, ascultă ori aplaudă artistul de pe scenă.

Duminică 11 martie 2012, de la ora 18:00 , la Pariu pe Prietenie vom primi un grupaj poetic semnat Monica Manolachi, vom lansa împreună volumul Portretul unui gând, autor Ovidiu Scridon, îl vom asculta pe Felix Crainicu de la Radio România Actualităţi în calitate de poet. Vom avea muzică semnată de Iulia Guşatu, Dan Vasilescu, Silvan Stăncel şi Ovidiu Scridon.

Vă aşteptăm la Mojo Club, Bucureşti, strada Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de Magazinul Cocor.

Link: http://www.bocancul-literar.ro/Forms/CreatieLiterara/DetaliiCreatie.aspx?id=27313

Intrarea liberă.

Nu se fac rezervări telefonice.

alexandervsalexander

Mesaje : 11
Data de înscriere : 14/02/2012

http://alexandervsalexander.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum