Creative writing
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Editura Corint

In jos

Editura Corint Empty Editura Corint

Mesaj  Sory_Luciano la data de Joi Mar 01, 2012 1:40 pm

Inițial am vrut să deschid un topic cu toate cele patru edituri ale grupului editorial Corint, dar m-am gândit apoi că Leda e destul de independentă iar Corint Junior a crescut și ea mare. La toate acestea adăugând și pe veșnic-în-umbră Runa, am constatat că ar fi prea mare înghesuiala.

De Corint mă leagă unele dintre primele amintiri despre lumea lecturii. Cărțile de la Corint mi-au provocat dependență, iar bibliofagul din mine a devenit tot mai flămând și mă purta tot mai des prin librării. Apoi am descoperit colecțiile de cărți și am realizat că sunt toate frumoase și interesante și arată foarte bine în bibliotecă, astfel că am început să adun cărțile din Colecția Ovală (eu cel puțin așa îi zic) în care cărțile erau numerotate, colorate și aveau titlul scris într-un chenar oval; nu se poate să nu le știți, o parte din ele mai sunt și acum prin librării.

Clubul cărții Corint a fost primul club de carte în care m-am înscris pentru am comanda cărțile direct acasă și pentru a primi cataloagele editoriale pe care le răsfoiam și citeam până la epuizare (mai am și acum printr-o cutie pe undeva pe acasă).

Așa că nici de Corint nu pot să mă plâng.
Sory_Luciano
Sory_Luciano

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Târgu-Mureș

http://recenziibeletristica.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum